Behandlingar

Må bra, slappna av och inspireras. 

Jag arbetar efter Kerstin Florians fyra hörnstenar Motion, Mental hälsa, Kost och Hudvård. Därför vill jag gärna att du inspireras av att vi ligger i en yogastudio där du kan få råd och hjälp med andning och yoga. Vi pratar även om motion som passar just Dig och ger kostråd. När du är hos mig vill jag bara att du slappnar av och mår bra under behandlingen, sedan lägger vi upp hemråd och inspiration i slutet av behandlingen för att du ska få ut så mycket som möjligt. Vi kan göra mycket men nyckeln till framgång är att du jobbar vidare hemma. 

 

 

 

 

Kropp: Kroppsbehandlingar där jag skräddarsyr behandlingen efter ditt behov, tex aromamassage, lerinpackning eller en detoxkur. 

BEHANDLINGAR

VÄLKOMMEN TILL SKINTRO!


 

Jag vill att din behandling ska motsvara dina förväntningar.


 

Jag vill att du ska få ut det mesta möjliga av din behandling så låt oss hjälpa dig att välja rätt behandling.

 

Ansikte: Ansiktsbehandling med Kerstin Florians produkter

där vi skräddarsyr behandlingen efter ditt behov. På Skintro har jag tid för konsultation och hemråd så att du alltid får ut så mycket som möjligt av din behandling.

 

ALLTID i Skintro Face:

Konsultation

Calm mind ritual

Hudanalys med Dermo Prime

Portömning 

Lätt ögonbrynsplock 

Färgning av fransar & bryn

Djuprengöring

Ansiktsmask

Skalpmassage

Hemråd

 

Fokusområden:

Kemisk Peeling

C-VITAMIN behandling

Brightening behandling

Dubbel rengöring

Eye rescue

 

ALLTID i Skintro Body:

Konsultation med fotbad

Hemråd

 

Fokusområden:

Skrubb

Aromainpackning

Alginpackning

Lerinpackning

Detoxbehandling

Cellulitbehandling

Bambu massage

Hot stone massage

Vaxning 

 

Kerstin Florian

På Skintro arbetar jag med Kerstin Florians produkter och behandlingar. Jag tror på helhetsbegreppet som Kerstin Florian har kring de fyra hörnstenarna, Träning, Rätt Kost, Mental Hälsa och Hudvård. Det finns inga genvägar, vi måste älska oss själva just nu precis som vi är för att kunna fokusera på det som är positivt och som får oss att må bra. Vi hoppas kunna inspirera dig till en mer hälsosam livsstil med en kropp och själ i balans.

Rätt Kost


 

Jag tror att de flesta människor vet vad som är bra kost. Att äta mycket frukt, grönt och anioxidanter betyder att din kropp får rensning innifrån. Vad du sedan använder för diet, lära eller rutin för hur du äter hälsosamt tror jag är individuellt. Själv äter jag mycket vegitarisk mat vilket passar min kropp och livsstil medans min sambo väljer att äta mycket Paleokost.

Träning


 

Att träna regelbundet med något som just Du har passion för är viktigt för en bra balans. Det kan vara dans, yoga, löpning eller fotboll, det viktigaste är din passion. Ge inte upp och har du inte hittat din träningsform än, gå ut och bli inspirerad. Boka t.ex. en träningsresa, läs tidningar eller boka in många olika sporter. För mig har bikram yogan fått min kropp i rätt form och dessutom gett mig motivation att tänka på min kost.

Mental hälsa


 

För att orka ändra på vanor och att inte falla tillbaka i dåliga rutiner när det gäller träning och kost så är mental balans så viktigt. Starta t.ex. varje dag med fem minuters meditation, somna med en meditation för att tänka positivt eller att älska dig själv eller lyssna på några av de stora inspiratörerna såsom Tony Robbins, Louise Hay eller Deepak Chopra.

HudvårdAtt älska sig själv är viktig. Försök att se din kropp som ditt tempel,  det ända stället du vet att du kommer att bo hela livet så ta hand om den. Det är roligt att ta hand om sig själv, ge dig själv tid att utveckla rutiner så att din kropp mår bra men även så att du får inspiration och en lugn stund. Var du än befinner dig idag så älska den kropp och hud du har just nu så gör vi upp en vision av ditt framtida nu, ju mer du ser den personen i nuet ju lättare är det att göra små förändringar. När du väl älskar dig själv kommer du ha glömt att planer och rutiner, det löper på av sig själv.

© Copyright. All Rights Reserved.

SKINTRO


Kropp & själ i balans


 

Boka tid så hjälper jag dig till en hud i balans.

Öppettider


 

Måndag - Fredag: 08:00 - 19:30

 

Lördag - Söndag: 10:00 - 16:00

 

 

Besöksadress


 

Yoga Devi

Garvargatan 22

112 21 Stockholm

 

Email: asa@skintro.se

Tel: 0735 115 604