Vision

SKINTRO FÖRSTA GÅNGEN


Första gången hos Skintro


Är det din första gång hos Skinfluence så råder jag dig att boka en 120 min Ny kund behandling, gäller både Face och Body. Då går vi igenom vad just du vill ha ut av behandlingen, hur din drömhy eller drömkropp ser ut och hur man kan ta sig dit.

Kropp och själ i Balans. Vårt mående påverkas mycket av vår miljö, skapa en inre oas i hemmet där levande ljus, eteriska oljor och harmoni råder.


Omklädesrummer ligger nerför trappan när man kommer in. Du kan alltid knacka på hos mig, jag kommer att finnas på plats i mitt behandlingsrum till höger om recepetionen när man kommer in.

Välkommna!

MIN VISION

VÄLKOMMEN TILL SKINTRO!


Må bra, slappna av, inspireras


 

Mitt mål är att ge dig ny energi och låta dig inspireras av min passion för hudvård och hälsa. När du lämnar Skintro vill jag att du ska ha med dig en känsla av att det är enkelt och roligt att få en hud i balans och att du har fått de råd, rutiner och produkter med dig som krävs för att göra vardagen lite roligare.

 

Du ska kunna slappna av och få förtroende för att jag alltid tänker på just ditt bästa. Målet är att du ska kunna komma tillbaka till mig i den takt som du tycker du har tid och råd med. Du göra göra hemma, det jag gör allra bäst är att inspirera, ge råd och behandla inför din vardag.

 

Några tips i vardagen som är enla att börja med där du står just idag är:

 

1. Tvätta ansiktet morgon och kväll, avsluta med creme.

2. Smörj in fötter och händer morgon och kväll.

3. Ha alltid en handcreme i väskan och smörj ofta.

4. Torrborsta dig i hjärtats riktning varje morgon (kommer  att göra så du får babyhy och får igång lymfan)

 

Välkommen!

 

Min historia

Min passion för hudvård har alltid funnits där, min mamma brukar prata om att jag hade ett exceptionellt luktsinne eller bara var  "extra känslig" och det tror jag stämmer. Jag luktar, tar och känner på allt som jag stoppar i mig eller har på min kropp. Jag är lika känslig för att använda sköna material på kroppen som jag är för att använda produkter i ansiktet och på kroppen. För mig har det alltid varit viktigt opch väldigt roligt att ta hand om min kropp. Jag fick en extra tändning av att gå i skolan i Franskrike i fyra år med mycket influenser från mellanöstern där man är väldigt mån om sin kropp och hud. Min passion för torrborstning fick jag från en tjej i skolan som hade babyhy och berättade om hur viktig rutinen med torrborstning. Sedan fick jag en extra puff efter en miserabel ansiktsbehandling från en icke SHR salong med skrubb, trådning och citronbehandling. My hy blev katastof och jag trodde aldrig att den skulle reparera sig. Då fick hjag tips om omen hudterapeut som genom sin passion och skicklighet fick min hy att bli normal igen efter några månader. Då blev jag väldigt fasionerad, vilken skillnad! Jag fick en hy i balans, bra råd och kände mig frisk både till det yttre och inre.

 

 Några år efter gick jag Gildaskolan i Stockholm, ett hektiskt men mycket roligt och givande år. Ett år efter examen öppnade jag egen salong.

 

Välkomna!

Skintro ligger hos Yoga Devi. Jag är alltid på plats 30 min innan din behandling. Vid kroppsbehandlingar får du en badrock och tofflor och om jag inte står vid receptionen så har jag behandling och då hittar du dessa på receptionsdisken. Det kan vid kroppsbehandlingar vara skönt att ta en varm dusch innan behandlingen, dels för att värme ger just en avslappnande effekt och dels för att du förbreder kropppen mentalt. Klä om till badrock och invänta vid receptionen.

 

© Copyright. All Rights Reserved.

SKINTRO


Kropp & själ i balans


 

Boka tid så hjälper jag dig till en hud i balans.

Öppettider


 

Måndag - Fredag: 08:00 - 19:30

 

Lördag - Söndag: 10:00 - 16:00

 

 

Besöksadress


 

Yoga Devi

Garvargatan 22

112 21 Stockholm

 

Email: asa@skintro.se

Tel: 0735 115 604